Helg i huvudstaden

Tiden går fort när man har roligt och helgen har verkligen sprungit iväg, jag har inte haft möjlighet att uppdatera bloggen något under helgen i och med att den har spenderats i Stockholm med familjen, min kusin Erik som till vardags bor i Montevideo i Uruguay var på besök och det kändes verkligen som en självklarhet att åka ner till Stockholm och spendera lite tid med honom, han var här i Februari också men innan dess hade inte jag träffat honom på 5 år så man får ta vara på tillfällena så att säga.

Åkte med tåget direkt efter jobbet i fredags och kom fram kring 20 tiden, blev en direkt vända till Sats Medborgarplatsen för att bränna av veckans andra bröstpass, att träna på andra gym än vad man är van vid är en av de sakerna jag uppskattar mest med att vara på resande fot och just Medis är en fruktansvärt trevligt gym, sen att det ligger väldigt nära lägenheten vi brukar bo i där är bara ett plus.

wpid-wp-1437304210081.jpeg

Gruppträningsrummen var utrymda för dagen på Medis också när jag kom dit så efter passet så tog jag tillfälle i akt att kolla formen sisådär en vecka efter tävling och posera lite, bara för att det är så förbannat kul, lite av en konstform.

Vikten pendlar fortfarande mellan 77-80kg och under kommande vecka så kliver jag på ett strukturerat kostupplägg igen som jag räknat på sen förra helgen, förhoppningsvis så kommer jag kunna balansera upp kalorierna lite och släppa av all överflödig vätska som jag samlat på mig sen tävlingen och utifrån den kaloribudgeten styra hösten och vintern viktuppgång så man får lite kontroll på det hela och inte lägger på sig onödig fettvikt.

wpid-wp-1437304201126.jpeg

På lördagen styrde vi upp lite 5-kamp med familjen på Gröna lund, en intensiv kamp mellan mig, min broder, min kusin, min farbror och mina föräldrar, sjukt kul och verkligen underskattad aktivitet om man är ett gäng, sen om min seger i 5-kampen är en bidragande faktor till mitt resonemang låter vi vara osagt.. 😉

wpid-wp-1437304191015.jpeg

Svängde även in på MM Sports butiken på Sveavägen och hämtade hem lite godsaker, bland annat två nyheter!

  • Jordnötssmör – En evig favorit
  • Betaine Amino Drive – Ny aminosyreprodukt!
  • Protein Meal – Ny smak av pepparkakor!

Nu såhär på söndagseftermiddagen så har jag precis slängt ihop marinaden till kommande veckans kyckling, jag skall städa undan lite grejer och sen iväg för att köra en ryggpass med fokus på tunga roddar, marklyft och dylikt, för att i större utsträckning jobba på tjockleken på ryggen helt enkelt, en av mina svagheter.

Nog filosoferat, nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s