Kött bygger kött

Har blivit lite inläggstorka här sedan tävlingen och mycket hänger på att jag försökt komma tillbaka i mina vardagsrutiner och sen även att jag inte känt att jag haft något intressant att skriva om, jag har mest kunnat ladda upp bilder från tävlingen överösa er med det men det blir ju inte så kul i längden heller.

Igår så blev det en vända med sambon och svärföräldrarna till Church Street Saloon, mycket trevligt ställe här i stan om man gillar stora portioner och kött (vilket ni kanske förstått vid det här laget att jag gör).

wpid-wp-1437108565395.jpeg

wpid-wp-1437108546900.jpeg

”Cowboy Dinner”, den sista restaurangmaten jag åt innan dieten och nu även det första jag äter efter dieten, för kött bygger kött sägs det ju?

Direkt efter så tog jag mitt pick och pack och drog iväg till gymmet och brände av ett riktigt bra axelpass, känner verkligen hur träningen i allmänhet flyter på sjukt bra just nu och i takt med att styrkan ökar från det ökade näringsintaget så suger kroppen verkligen åt sig allt som en svamp just nu.

wpid-wp-1437108540821.jpeg

Blev förvånad över min vaskuläritet över axlarna, kanske dit cowboy dinnern drog?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s