Bilder från Tammerpokalen

Där var tävlingsdebuten i Bodybuilding avklarad! Jag kom till start i den kanske hårdaste klassen av de alla med totalt 12 tävlande och slutade på en sjundeplats, precis utanför final, däremot så är jag väldigt nöjd med min insats och framförallt glad att jag prickade formen bra.

Nu så har jag fått några bilder som Emma Lennholm har tagit och lägger upp några nu här från mitt fria program medans jag inväntar resten av bilderna som mor min samt Kristian tog, därav så får vi kalla detta för en ”del 1” av tävlingen. Allt gav hur som helst mersmak och i morgon är det tillbaka till ritbordet och fortsätta fila på mina svagheter.

wpid-wp-1436717181323.jpeg

wpid-wp-1436717173346.jpeg

wpid-wp-1436717137624.jpeg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s