Form 3 dagar ut.

wpid-wp-1436367391474.jpeg

Det blir inte så mycket konstruktivt skrivet här nu de sista dagarna och jag har slarvat med uppdateringarna av den enkla anledningen att orken inte funnits att skriva, jag har haft fullt fokus på formtoppning och den mesta uppdateringen har skett på Instagram men även där har den varit dålig.

Det är iallafall 3 dagar kvar till tävling, har precis kört mitt sista träningspass och kommer nu att vila mig i form tills på lördag, i morgon lägger jag färgen och börjar ladda med kolhydrater lite smått.

Formen känns rätt taskig nu, bilden ovan är tagen i väldigt bra ljus och kan därför vara lite missvisande men jag är ganska blöt nu efter att snart ha laddat salt och vatten i 3 dagar, i morgon klipper vi saltet och drar ner vätskeintaget till 1,8 liter cirka istället för de 8 liter jag dricker just nu, något jag konstigt nog ser fram emot.

wpid-wp-1436367399360.jpeg

Ungefär såhär har mina senaste dagar sett ut, kyckling, broccoli, salt och den numer berömda dunken som jag släpar på överallt och såväl min sambo och jobbkollegor haft roligt åt, måste dock säga att den är väldigt smidig och det är inte alls omöjligt att jag fortsätter ha med den och fylla upp aminosyror eller liknande.

Nu blir det till att laga till den sista maten inför de kommande dagarna och förbereda sig mentalt, för snart är det showtime mina vänner!

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s