Fettmätning & Poseringsträning

Idag blev det dietens första lördag som var helt utnollad gällande kolhydraterna, har vanligtvis nollat ut dem på söndagar men under den gångna veckan så har vi kört lite av konceptet att nolla ut dem i två dagar för att sedan fylla på vilket har funkat rätt okej i min mening, med denna dag avverkad så är det precis en vecka kvar.

Värmen har varit helt sjuk under hela dagen, inte minst när jag tog min cardio på förmiddagen och gick och handlade, det var så varmt att det tillochmed med jobbigt att vara utomhus, måste varit närmare 30 grader och att kombinera det tillsammans med två tunga matkassar från Willys hem till porten var allt utom ljuvligt, tänk dig att köra tunga hantelshrugs i 20 minuter i en bastu iförd gummidräkt ungefär.

wpid-wp-1436032635947.jpeg

Som en resultat av värmen och låg fettprocent kan ni se ovan att venerna ploppade fram rätt rejält på vaderna, precis som när jag precis klivit ur en varm dusch, jag blir vaskulär så det skriker om det, då vet man att huden är varm.

Jag och sambon tog senare en sväng till nyanlagda stadsbadet i boulognern som varit öppet i cirka en vecka, extremt bra placering av ett bad här i stan, vanligtvis måste man åka ut i bushen för att kunna lägga sig tillrätta och få lite solstrålar på sig men med detta nya ställe så är det en promenad på knappt 15 minuter från dörren till badet för oss, helt perfekt nu när sommaren är här!

wpid-wp-1436031223102.jpeg

Blev senare en tripp för mig till Fyshuset där det blev en massa poseringsträning, dels för min egen del då jag gick igenom mitt fria program lite extra, tränade på de obligatoriska poseringarna men jag gjorde även en kalipermätning på Gustaf (till höger på bilden) som skall köra Tyngre Classic II i höst i grenen Men’s Physique.

Allt såg bra ut och vi fick fram en fettprocent kring 10% på honom enligt en 9-punktsmätning, värt att notera är att han mestadels hade högre mått på ryggslut och låren men att resten faktiskt var rätt tajt redan, det bådar gott och med många veckor kvar så kommer han kunna komma i riktigt bra form! Han kommer tävla för Shape Store i Uppsala och ha Robin som coach, blir en intressant resa att följa.

I morgon blir det lite påfyllning av kolhydrater och på måndag så börjar vi min tömningsvecka, det är dags att lassa på salt och dricker stora mängder vatten, för jag skall bli knasterhård tills nästa lördag, hela norrland skall höra hur det knakar!

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s