Äntligen helg!

Fredagens kväll är kommen, glädjen är på topp och två dagars ledighet väntar, i mitt fall så är jag så otroligt trött i kroppen att jag kommer spendera denna kväll i soffan tillsammans med mina äggvitor, ännu en nollkolhydratsdag har passerat och i morgon väntar en till innan det blir lite påfyllning på söndag.

11378337_1127249703956486_1195911318_n

Startade dagen med 60 minuter cardio i den helt sjuka värmen, skulle precis till att gå ut genom dörren 05:45 i morse och ser helt plötsligt på termometern att det är närmare 20 grader ute och klarblå himmel, helt galet, det var ju trots allt på en tidig morgon.

Körde med andra ord årets första powerwalk i bar över, kände att det blir bäst så satt man inte drar på sig någon onödig linnebränna inför tävlingen men samtidigt ändå får i sig lite naturlig D-vitamin från solen, det känns sjukt att säga det men med 8 dagar kvar till tävling så hade jag min bästa och mest njutbara morgoncardio, och jag hatar cardio för att tillägga.

11428804_993463914027111_269993727_n

Maten var tillbaka till det vanliga i lowcarbstuket också, från att igår festa på ris och sötpotatis till att idag försöka äta sig mätt på kyckling och grönsaker, jag har däremot upptäckt tjusningen med gurka, knappt en kalori men ökar ändå mängden mat på tallriken, helt klart underskattad grönsak, är helt såld verkligen.

Efter jobbet blev det ett bröstpass som kändes helt okej, inget superbra pass men ändå ingen katastrof, bara att bita ihop och göra det bästa av situationen och räkna ner dagarna till tävling och till att jag kan stoppa i mig vad fan som än faller mig in, det jag kämpat för så hårt ända sedan 2011 tar slut nästa helg, det är äntligen dags att leverera en slutprodukt, nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s