Invägning mitt i veckan

Veckan har kommit till det som man brukar kalla sin mittpunkt i och med att det onsdag, vi går även in i en ny månad och många ser säkert fram emot en dödsskön semester medans andra sommarjobbar eftersom man bokat en resa över jul och/eller till vardags studerar (som jag) och vill tjäna in lite slantar under sommarlovet.

Tiden tickar på snabbare än någonsin och jag skall inte tjata ut er med att säga att det är si och så många dagar kvar till tävling, nämner jag det trots att jag skriver detta så beror det på att jag vill hålla egen koll men mest intressant för de flesta är att tävlingen går av stapeln 11:e Juli i Sundsvall, simple as that.

wpid-wp-1435726143551.jpeg

Har precis kommit in från min morgoncardio och innan jag stack ut på min dagliga runda innan frukost så passade jag på att väga mig som min coach hade begärt under gårdagen för att se var vikten ligger nu när det nästan bara är en vecka tills jag skall väga in på riktigt och MÅSTE väga under 75kg, vikten stod till min lättnad på 74,3kg vilket gör att jag har utrymme för förbättring förmässigt inför toppningen nästa vecka och skall satsa stenhårt på att greja strax under 74kg inför tömningen som börjar på måndag.

I övrigt så känns det äntligen som att sommaren har kommit och värmen ligger på riktigt bra redan klockan halv 6 på morgonen när jag kliver upp, Sverige är ju knappast känt för att ha konstant sol men än så länge så har sommaren varit bra och känslan är att ”the best is yet to come”.

Nu blir det att förbereda sig för jobbet innan det står rygg på schemat ikväll.

Hörs senare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s