En perfekt start

För första gången på säkert två veckor så kändes inte den tidiga starten på morgonen speciellt jobbig, snarare fridfull och harmonisk, morgoncardion har jag inte direkt sett som en mastodontprestation för min egen del utan har mest bara gått på autopilot, slagit på ett podcastavsnitt med exempelvis Tyngre Radio, Body Radio eller något så absurt som Nemo Möter och sedan bara lunkat på i 60 minuter och sett solen träda fram mer och mer på Gävles idylliska gator.

Mina morgnar startar med något jag nu kan säga är en riktigt helig kombination, jag blandar upp en skopa med XLNT Sports BCAA med smak av Cactus/Lime (Smakar precis som festisen), slår i några isbitar i shakern och ställer in i kylen medans jag klär på mig mina teamkläder som jag brukar promenera i, därefter så tar jag mig en ljuv stund och avnjuter den iskalla aminosyreblandningen tillsammans med en dos koffein (vanligtvis tablettform) och lite grönt te-extrakt och synefrin, just denna magiska kombination är något jag i dagsläget inte kan vara utan dessa morgnar, i all ära så kommer jag inte använda synefrin och grönt-te i samma utsträckning när jag kliver av tävlingssatsningen men koffein och BCAA kommer jag definitivt se som ett starkt kort för att vakna till liv.

wpid-wp-1435554060860.jpeg

XLNT Sports BCAA (215:- hos mmsports.se just nu, ord.pris 269:-)

Just den här produkten är otroligt värd sitt pris, vanligtvis så får man vända sig till de dyrare märkena om man vill ha en bra smak på sina aminosyror och det är inte helt ovanligt att priset kan sticka iväg kring 350kr per 500g pulver men i dethär fallet så har MM Sports verkligen lyckats att ta fram en aminosyreprodukt med grymt innehåll, galet goda smaker och framförallt ett lågt pris i förhållande till konkurrenterna, utan att tumma på smaken.

Smakerna i skrivande stund är:

  • Fresh Apple
  • Sparkling Lemonade
  • Refreshing Elderflower (en annan storfavorit!)
  • Delicious Cactus/Lime (Bilden ovan)

Har ni inte provat igenom dessa smaker och är trött på att lägga stora pengar på er konsumtion av aminosyror så kan jag rekommendera att ni testar denna, värd varenda krona om ni frågar mig.

Med det sagt så stämplar jag ut för denna morgon och tågar iväg till jobbet, för det är en ny vecka med nya möjligheter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s