Discomåndag!

Dagens träningspass blev något helt annat från tidigare veckor under hela dieten, eftersom jag från och med denna vecka plockat bort benträningen helt och hållet så körde jag ett rent armpass, ni hörde rätt, en riktig discomåndag! Denna typ av pass med enbart Biceps och Triceps har jag säkert inte kört på över ett halvår.

Energin var på topp idag kände jag, kan bero på att jag hade en nollkolhydratsdag igår och fick fylla på med lite sötpotatis och ris idag innan det var träningsdags, pumpen var fruktansvärt bra för att vara såhär långt in i tävlingssatsningen och allt bara flöt på egentligen.

wpid-wp-1435596333941.jpeg

Hade inget direkt upplägg att förhålla mig till heller vilket ledde till lätt improvisation men sådana spontaniteter kan vara väldigt sköna ibland

Discomåndag – 12 days out

Uppvärmning:

Enarmscurls i kabel – 3 set, 15 reps

Enarmspushdowns i kabel – 3 set, 15 reps

Basövningar:

Skivstångscurls – 5 set, 8-10 reps

Sittande Frenchpress – 5 set, 8-10 reps

Kompletteringsövningar:

Hammercurls – 3 set, 10 reps

Hantelkickbacks – 3 set, 12 reps

Avslutning:

Pushdowns med rep – 3 set, 12 reps

Superset med

Omvända Bicepcurls – 3 set, 12 reps

Enkelt upplägg, lätt improviserat men framförallt sjukt blodgenomströmning i armarna och träningsglädjen på topp, vilket är det viktigaste i detta skede.

Nu är jag stationerad i den berömda soffan och har precis slängt i mig 200g torsk och 40g okokt ris (80g kokt, im not a freak) och bara andas ut, nu blir det till att städa lite och käka 6st äggvitor innan det är dags för sömn och att ladda batterierna för morgondagen.

Vila hårt, hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s