Low Carb baby!

Då var veckans första helvetesdag kommen, den dagen som tidigare varit känd som ”Lowday” har blivit ”Zero-Carb Day” numer och det är helt klart mer utmanade än vad man tror att ha dessa kommande med små mellanrum, i dagsläget två stycken per vecka men det blir nog fler framöver.

Lowdayfood

Kvällsvikten igår med alla mål mat förtärda låg på 76,5kg vilket med all säkerhet innebär att jag fortsätter tappa vikt, troligtvis till stor del pågrund av att jag utökat morgonpromenaderna till varje dag och att jag gjort dem 20 minuter längre vid varje tillfälle.

Nu idag så var det extra kämpigt med promenaden eftersom jag hade ont i hela kroppen, benen är tokmöra redan efter två dagar, något som annars brukar infalla på torsdag/fredag på veckorna, däremot så fick jag till ett löjligt bra bröstpass igår så all denhär smärtan att ta sig upp för att hassla på fläsket får vara värt.

Maten idag är lite annorlunda så jag tänkte stapla upp det.

Zero-Carb Day

  • Innan Morgoncardio – 10g BCAA
  • Frukost – 3 Äggvitor, 1 Helägg, 30g Whey-100%
  • Lunch 1 – 200g Kyckling, Grönsaker
  • Lunch 2 – 200g Kyckling, Grönsaker
  • Middag 1 – 200g Kyckling, Grönsaker
  • Efter Träning – 10g BCAA, 30g Whey-100%
  • Middag 2 – 200g Torsk, Grönsaker
  • Kvällsmål – 6 Äggvitor

Allt dethär som ni ser kan verka som väldigt mycket mat, vilket det också är men värt att ha i åtanke är att jag alltid äter den här maten men dessutom har ris och sötpotatis med i kosten, genom att tömma ut kolhydraterna så kan jag dra ner kaloriintaget kopiöst men fortfarande hålla matintaget i volym stort, genom att bland annat fylla på med grönsaker.

Nu blir det jobb, hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s