Sammanställning & Förberedelser

Ännu en vecka har kommit till sitt slut och därför är det som tidigare skrivet väldigt viktigt för ens egen utveckling att sammanställa tankar, funderingar och dessutom se till vad man gjort bra och mindre bra, därefter så är det planering för kommande vecka som gäller, inte bara i träningsväg utan i arbetsliv, relationer och studier också.

Jag som dagarna i ända delger mig av min vardag och mina tankar i träningsvärlden har väl för vana att i diettider kolla på vågen under helgen för att se hur jag ligger till sett till veckan innan och se hur utvecklingen sett ut där, det är inte helt ovanligt att det är mycket självstuderande av sig själv i spegeln för att se om vågen ljuger en aning och om man ser lite nya linjer, allt som oftast så stämmer vågen överens med spegeln men det är alltid bra att kolla.

Hur har veckan gått?

  • 0,6kg viktnedgång till 76kg blankt
  • Första veckan med ”Zero-Carbdays”
  • En påfyllningsdag som gett massvis med ny energi
  • TERMINENS SISTA TENTA AVKLARAD 🙂

wpid-wp-1434302836661.jpeg

Nu med enbart 4 veckor kvar till Tammerpokalen så kändes det välbehövligt med en påfyllningsdag för att ladda batterierna inför det sista rycket, formbilden ovan är ifrån gårdagens poseringstträning i samband med lördagspasset, trycket i musklerna var löjligt bra (Pågrund av påfyllningen) och man inser verkligen hur viktigt det är med mycket kolhydrater för att prestera maximalt på gymmet, ser verkligen fram emot mitt offseasonupplägg nu som jag filar på inför hösten.

Vad blir annorlunda nästa vecka?

  • 60 minuter morgoncardio varje morgon (istället för 40 minuter varannan morgon)
  • Kliver av Synefrinet för att vila receptorerna inför slutklämmen
  • Sötningsmedel dras ner till minsta möjliga mängd (Proteinpulver exempelvis)

Matintaget i övrigt kommer vara likadant och blir så en vecka till innan vi drar åt ytterligare, den största förändringen egentligen är cardion som vi tar till 60 minuter varje morgon, någon som väldigt många gör från dag ett och bränner den nödraketen direkt, vi sätter med andra ord in den med knappt 30 dagar kvar.

Poseringsträningen kommer bli mer frekvent nu också och det blir mycket fokus på att spika det fria programmet till fullo men även att finslipa på de obligatoriska poseringarna och sidoposerna i kvartsvändningarna som jag haft lite problem med, förhoppningsvis så kommer det göra susen.

Det var allt för denna sammanställning och jag kommer att uppdatera mer detaljerat allt efter att veckan går, har precis blivit klar med matlådor för 4 dagar och skall luta mig tillbaka en stund nu innan läggdags.

Keep in mind, slumpmässig framförhållning och planering ger slumpmässiga resultat.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s