Morgontankar – Vad händer sen?

En stark dag kräver en stark start. Jag kom precis in ifrån min 40 minuters morgoncardio som jag känner att jag börjar få in rutinerna och faktiskt smått uppskatta, jag som hatar all form av förbränningsträning. Dessa promenader har jag upptäckt är ett ypperligt tillfälle att samla tankar, planera dagen, fundera på framtiden och så vidare och en högst intressant fråga för mig är ju faktiskt framtiden i detta läge.

Om 4,5 veckor så har jag uppfyllt en av mina drömmar, att ställa mig på scen och tävla i kroppsbyggning, men vad händer efter det? Ända sedan jag började blogga om min träning för snart 4 år sedan så var syftet att jag skulle ta mig upp i scenljuset och prova på denna sport, snart har 4 års dedikation och slit förhoppningsvis betalat av sig och vad händer efter det egentligen? Kommer jag fortsätta tävla? Kommer jag inse att det inte var något för mig?

wpid-wp-1433911828640.jpeg

En sak vet jag med säkerhet och det är att jag under den här resans gång under 4 år lärt känna min kropp på ett helt nytt sätt och erfarenheterna jag samlat på mig kan inte översättas i pengar, jag har TOTAL kontroll på min kropp och vet hur jag skall göra om jag vill gå upp i vikt men även om jag sedan vill gå ner i vikt, oavsett om det handlar om 3 kilos skillnad eller att släppa hela 20 kilo.

Folk kan säkert tycka att man är sjuk i huvudet som avstått från så mycket fest och roligheter till förmån för att skulptera sin kropp för att efterlikna en grekisk staty men jag kan säga att jag har aldrig mått bättre i hela mitt liv, jag har fått ett starkare psyke och disciplin, jag snittar knappt en sjukdag om året och jag har insett att inget är omöjligt, oavsett vem man är eller vilka förutsättningar man har, något jag kommer ha nytta av hela livet.

En sak vet jag, många brukar känna en tomhet efter tävling och tappa träningssuget exempelvis efter att ha fullföljt uppgiften som varit målet i flera månader, ibland år. Jag kommer definitivt inte sluta träna, inte sluta äta mina förbannade kycklinglådor, koka min morgongröt och svepa mina proteindrinkar, jag kommer ta ett steg i taget och sedan sätta kurs mot nästa mål i min träning, kanske en till tävling?

Den som lever får se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s