Tips för den foto/filmintresserade!

Var och varannan svensk (eller människa?) har ju idag en såkallad selfiepinne, även min käre sambo är innehavare av en sådan och jag har lånat den i vissa fall för foto eller filmning (Jag har Z3 Compact med sjuk kamera för att vara mobiltelefon), däremot satt jag för två veckor sedan och kollade runt på Ebay och fann denna lilla leksak!

wpid-wp-1433873714469.jpeg

Ett tripodstativ för smartphones! Eftersom det kostade hela 30 kronor och frakten var gratis så funderade jag inte ens utan klickade hem en omgående, ett mer användbart alternativ för mig då jag gillar att filma och brukar ju som sagt videoblogga, även fördelen att kunna få 100% skarpa bilder utan risk för att man darrar med händerna är ju klockrent.

Denna nya leksak kommer användas flitigt nu i slutklämmen av min diet när det blir mycket posering och jag vill kunna se hur allt ser ut utan att tjuvkika i en spegel framför mig, den gör även att jag kommer kunna slopa min webbkameras kassa bildkvalitet och uteslutande kunna göra mina videobloggar i full HD, precis som jag vill.

Fick även hem ett 64 GB microSD till min Z3, perfekt combo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s