Fantastisk veckostart

Måndagar brukar för de flesta (inte alla) vara lite motiga och sega när man återgår till vardagsrutiner efter två dagars ledighet, kanske är man fortfarande lite bakfull från lördagens bravader på nattklubben eller så har det varit full rulle med familj och dylikt som gör att man tycker det är lite obekvämt att gå tillbaka till vardagsrutinerna, lite så brukar jag också kunna känna men långt ifrån alltid och allt hänger på vilket mindset man har, jag brukar snarare se allt från den klyschiga vinkeln med ”Ny vecka, nya möjligheter”, något som kan låta uttjatat men som funkat för mig.

Har egenstudier hemifrån idag och därför så gick jag upp vid 08:00, hade lite fix med ett kostschema som jag skriver åt en kille så jag gjorde klart det jag påbörjade igår med finliret helt enkelt, därefter blev det ut på lite förmiddagscardio, det var då jag fattade att det var något speciellt med den här veckan, helt plötsligt när jag går i boulognern så kommer ett gäng glada människor utklädda, vad hade jag missat? varför ser dom ut som dom gör? en var gulmålad över hela kroppen och såg ut att komma direkt från The Simpsons medans en annan såg ut som en pirat, JA JUSTJA, det är studentvecka! Mitt i min promenadsträcka så pågick studentbrännbollen!

wpid-wp-1433771178975.jpeg

Den här lilla händelsen gjorde jäkligt mycket för mitt humör, för helt plötsligt så minns jag hur våran brännboll var och hur kul dom egentligen har där i sina utklädnader och galenskap, men samtidigt så fattar man att det helt plötsligt är 4 år sedan idag som jag själv var där och spelade brännboll, tiden bara springer förbi och just vid såna här tillfällen så är det en ren fröjd att stanna upp och tänka tillbaka lite.

wpid-wp-1433771133118.jpeg

Vädret var det inget fel på heller, likt min egen studentbrännboll så var vädret kanon och det tackar även den glade promenerande kroppsbyggaren Martin för, det blev 40 minuters promenad innan frukosten och benen kändes inte lika möra som igår när jag knappt kunde stå upp.

Nu i skrivande stund så är jag precis hemkommen från ett benpass på Fyshuset och skall sätta mig till ro med lite plugg när jag pulat i mig min matlåda, nya kostplanen funkar bra än så länge och det skall bli intressant att se vad den kan åstadkomma till nästa helg.

Senare i veckan så kommer jag slänga upp en ny videoblogg också, kul som sagt att flera uppskattar dessa och gett bra feedback, det ger extra ork att hålla uppe frekvensen med dem.

Nu blir det plugg! Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s