Veckans sista pass avklarat – 34 dagar kvar.

wpid-wp-1433610667087.jpeg

Ryggpasset spikat, två omgångar cardio har genomlidits under dagen och matvaror för kommande vecka har införskaffats, med detta sagt så tänker jag mer eller mindre stänga min vecka.

I morgon så det veckans andra lowday och lite välförtjänt vila som väntar, sådana dagar passar jag på att utnyttja maximalt för att ladda batterierna för kommande dagar och förbereda alla matlådor som skall konsumeras, eller iallafall för 4 dagar framöver.

I morse så vägde jag lite snopet 77,3kg så det är 0,3kgs skillnad från i torsdags, då får vi dock ha i åtanke att jag håller en del vätska just nu med tanke på all cardio som kroppen har chockats med under veckan, i morgon gör jag en ny vägning och på måndag när lowdayen har gjort sitt så skall jag nog kunna räkna med att väga 76,7kg ungefärligt, formen har bättrats avsevärt under veckans gång hur som helst.

Jag har nästintill gjort klart poseringsmusiken och klippt till den så att den är redo att skickas in för registrering och mitt fria program är så gott som klart i teorin, nu skall jag bara se till att få in rätt flow och sätta det till 100% i praktiken också, för i slutändan så är det hur som helst det som räknas.

Nu blir det lite soffhäng innan läggdags, så trasig och i behov av vila som nu har min kropp nog aldrig varit.

Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s