Grattis Sverige!

Du gamla, du fria, du helröda dag! Idag är det Sveriges nationaldag, en helgdag som detta år inföll på en ordinarie helgdag, arbetsgivarna applåderar och arbetstagare surar över att det inte var igår eftersom man hur som helst är ledig på lördagar, lite så kan man väl beskriva dagen.

Jag personligen hade ju uppskattat ett bättre väder iallafall på en dag som denna, tog min första cardiovända i regnet på förmiddagen genom Boulognern och såg alla #ShareGävle tält och all tillställning i stadsparken som det alltid är på nationaldagen i Gävle, tråkigt för dem att det inte var en gnutta solljus, då hade nog folkmassorna varit större.

wpid-wp-1433588183836.jpeg

Hur som helst så genomled jag mina 40 minuter promenad i det jävliga vädret i takt till tonerna av Tungevaag & Raabans nya singel ”Parade” på repeat i lurarna som jag verkligen är helt fast för, de har gjort ett suveränt jobb med sitt musikaliska samarbete än så länge och det är bara en tidsfråga innan Avicii får en konkurrent on the top of the world.

Tog en sväng förbi solariet och körde 20 minuter även där, känns som att det börjar ligga i tiden att börja bättra på färgen lite eftersom jag verkligen ser ut som ett spöke och det börjar dra ihop sig för tävlingen, ändå rätt skönt att få lite UV-strålning på sig också så man får i sig lite D-vitamin och blir allmänt piggare i vardagen.

wpid-wp-1433588251672.jpeg

Igår så gick jag igenom baksida lår på Fyshuset efter jobbet och kan på direkten säga att det inte direkt krävdes mycket för att krampkänningarna skulle börja komma, böjen gick bra men på sista setet av raka mark så började känningarna komma och när jag kom till lårcurlen så kändes det i varenda repetition att allt var påväg att krampa ihop, får se till att öka intaget av magnesium nu och hoppas på att det löser sig. Passade på att köra lite extra triceps också.

Nu när fina sambon dessutom kommit hem från Paris så skall vi bränna av lördagspasset tillsammans på Korpen lite senare idag! Rygg står på schemat plus lite roddintervaller för min egen del, det är kul att variera träningssällskapet faktiskt och ofta så tränar jag själv men det är faktiskt väldigt kul att träna med Lina eftersom man inte själv får några ursäkter att andas när det blir lite jobbigt, hon pushar på mig bra med andra ord.

Nu har jag hunnit få i mig frukosten och första matlådan, förhoppningsvis hinner jag få ner ett mål till innan träningen vilket skulle vara optimalt, sen väntar lite tentaplugg.

Ha en god forsättning på nationaldagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s