Äntligen fredag!

Jag må vara en sådan som inte är så mycket för att gå loss på biran på helgerna längre och verkligen insupa den här längtan efter fredag och helg som många känner varje vecka men trots att helg (förutom ledigheten såklart) inte innebär något speciellt i min mening så är det ändå en ljuvlig känsla av att gå till jobbet på en fredag, alla är ofta väldigt positiva och ett gott skratt smittar av sig.

wpid-wp-1433434014890.jpeg

Under gårdagen så blev det dubbla cardiopass, ett á 40 minuter på förmiddagen som jag körde utomhus i Boulognern i lugnt tempo, perfekt tillfälle att suga åt sig av det fantastiska vädret vi hade igår och trots det så var det väldigt lite folk ute, kan förvisso bero på att det var torsdag.

Andra var ett direkt efter axelpasset i vanlig anda på löpbandet á 30 minuter, lite högre tempo på den cardion och av just den anledningen att hålla lite högre puls konstant så kör jag det på löpband istället för utomhus, lättare att inte fuska helt enkelt.

wpid-wp-1433480201599.jpeg

Innan axelpasset så körde jag igenom några set marklyft dessutom, bara för att piska ryggen lite för det som gick förlorat under dagen innan när jag fick avbryta träningen, jag markar inte så fruktansvärt tungt nu heller utan många skulle nog lite skämtsamt kalla mina marklyft för ”cardiomark”, haha.

50kg x 23 reps

80kg x 19 reps

100kg x 14 reps

100kg x 12 reps

100kg x 12 reps

Därefter blev det mitt vanliga axelpass med pressar, sidolyft, allmän slakt för baksidan av axlarna och i skrivande stund så är hela överkroppen helt mör av gårdagens träning, då vet man att man gjort något vettigt i allafall.

Ikväll efter jobbet så väntar lite fredagsfys i form av benträning med fokus på baksida lår, jag slipper morgoncardion idag också så jag fick sova lite, troligtvis så kommer energin vara bra även ikväll!

Nu skall jag röra mig mot jobbet, hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s