Det går utför!

Veckan har verkligen inte startat på det sättet jag vill träningsmässigt, jag vågar kalla det den sämsta träningsveckan under hela dieten och idag brändes utan tvekan dietens SÄMSTA pass av, det blir psykiskt jobbigt när man själv sitter och bygger upp förväntningar och visualiserar i huvudet hur passet skall utföras kring en två timmar innan det är showtime.

Igår så ballade nästan axeln ur i första övningen och jag blev tvungen att ta det väldigt lugnt hela passet igenom för att inte riskera något, därför så var jag extra revanschsugen idag när det står rygg på schemat, något som är bland det roligaste på hela veckan. Men vad händer? Jo redan efter att jag värmt upp lite så kommer en massa magsmärtor och det blir mer eller mindre en omöjlighet att fullfölja passet, det hann bli några set på latsen och några roddar, sen var det över, det var omöjligt att fortsätta.

wpid-wp-1433362010381.jpeg

Lite som ovanstående bild kände jag mig faktiskt, ungefär som vid lunch idag när jag upptäcker att maten är slut och jag fortfarande är hungrig, missnöjd kort sagt, däremot så hade jag ett mål till att förtära cirka två timmar senare, det är inte lika lätt att få ihop det med träningen.

Om några timmar så är denna lowday över och jag kan med glädje se fram emot mer kolhydrater i morgon och ett axelpass, det passet kommer jag däremot att komplettera med några set marklyft för att gottgöra för denna katastrofdag.

Nu har jag avreagerat mig tillräckligt känner jag och jag vet att man alltid skall kunna se positiva saker i det som känns skit, därför så måste jag mot all förmodan faktiskt erkänna att även om lowdays är jobbiga så har dagen i matväg fungerat oerhört bra! Kanske det bästa lowdayen under dieten kostmässigt.

Värt att komma ihåg – Vi växer i motgång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s