Formkoll – 38 days out

wpid-wp-1433278575372.jpeg

Midjan börjar äntligen hamna där jag vill att den skall vara, den mäter i skrivande stund kring 76cm och jag känner själv att jag borde kunna pressa ner den ytterligare 3cm med lite hårt arbete.

Bröstpasset började på sämsta tänkbara väg att axeln var påväg att balla ur i andra setet av bänkpressen på en sån liten vikt som 60kg, fick snabb ta till och värma upp rotatorcuffarna lite extra innan jag jobbade vidare, däremot vågade jag inte pressa något tyngre i bänken.

Tog min morgonpromenad på 40 minuter från tågstation till skolan eftersom jag inte direkt har möjlighet att kliva upp 03:00 för att gå ut och gå innan tåget går, senare här på kvällen så blev det lite mer cardio med högre intensitet efter bröstpasset, kommer fortsätta såhär tills vidare med att köra morgoncardio om 40 minuter varannan dag, dumt att stressa kroppen mer än nödvändigt.

Dagens visdomsord? Underskatta inte skaderisken på lägre vikter, den är större än du tror!

Nu blir det sova, i morgon är det lowday på schemat!

Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s