Att se andras framsteg.

Torsdag kväll, arbetsveckans näst sista dag och det innebär även att axlarna står på schemat i vanlig ordning, denna gång så kom jag överens med Johan att jag skulle köra med honom på Korpen inne i stan istället för på Fyshuset där jag vanligtvis kör. Johan är den första personen som jag hjälpt med kost och träningsupplägg på säkert tre år och idag så checkade vi av lite hur framstegen låg till.

Johan är verkligen ingen nybörjare, han är insatt i styrketräningen och har kört ett bra tag även innan han tog kontakt med mig vid årsskiftet, han ville ha hjälp med ett kostupplägg och träning för att komma i bra form till sommaren efter en bulksäsong under hösten och första halvan av vintern, vi kom överens om att vi skulle köra onlinecoachning, ett upplägg som kräver väldigt mycket av individen själv och att denne har självdisciplin men det är verkligen inget som varit några konstigheter för honom överhuvudtaget.

wpid-wp-1432842018173.jpeg

Vikt i Februari – 91,2kg

Midjemått i Februari – 101cm

Nuvarande vikt – 75,7kg

Nuvarande midjemått – 84cm

En viktnedgång på över 15kg och av passet att tyda idag så verkar energin fortfarande vara på topp, vi har skippat alla Aftonbladsdieter och tramsiga påhitt som att strypa kolhydrater och hållt en bra kost med mycket fast föda och bra råvaror helt anpassat efter hans egna förbränning och förutsättningar, därav också resultatet.

Detta var bara etapp 1 i den här satsningen, på måndag så går han in på ett nytt kostupplägg för att komma i ännu bättre form och senare mot hösten så kommer vi att lägga om träningen och maten för att bygga mer muskler och framförallt öka upp hans styrka i basövningarna, något jag personligen ser otroligt mycket fram emot!

Vill du precis som Johan få ett skräddarsytt kost och träningsupplägg utefter dina mål och förutsättningar?

Bygga Muskler?

Slipa formen?

Få en bättre helhet i kosthållningen?

Kontakta mig på martin@troive.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s