Dietens första lowday-träning!

Dagen har varit lång, väldigt lång i min mening, det kan bero på att jag åkte in till skolan i morse utan vetskap att det inte var obligatorisk närvaro utan bara repetition på tidigare delar i företagsekonomin, saker som jag hajar helt enkelt, det innebär att jag kastade 3-4 timmars sömn till i sjön och pendlade 5 timmar lite halvt i onödan.

wpid-wp-1432751778849.jpeg

Idag är det lowday som jag berättade igår och det innebär att mina kolhydrater halverats gentemot mina vanliga dagar i syfta att skära ner ett gäng kalorier på veckobasis utan att behöva ta bort lite varje dag, ett rätt okej upplägg men däremot så hade jag aldrig (fram tills idag) provat att träna på en lowday men eftersom rygg, biceps och 30 minuter cardio stod på schemat så var det bara att pallra sig iväg.

Ryggövningarna flöt på rätt hyggligt och det kan ha att göra med att målet mat på bilden ovan som jag högg in på under tågresan hem hade dagens halva kolhydratsdepå i sig, energin var lite låg pågrund av dålig sömn i natt men kontakten infann sig där den skulle och till och med hantelrodden gick bra, en övning som jag annars brukar få rätt kass kontakt i.

wpid-wp-1432751771915.jpeg

Väl över på bicepsövningarna så började energin dippa och när kontakten försvinner när man kör isoleringsövningar (blir mest påtagligt för armträning) så känns träningen rätt menlös, jag körde igenom övningarna och tänkte att allt äntligen var över och jag kunde suga i mig mina aminosyror och börja tagga till för att dricka det gudomliga blåbärsproteinet som Body Science tillhandahåller mig men icke sa nicke..

30 minuters helvete i form av kardiovaskulär träning var kvar på agendan och utan att överdriva så avskyr jag verkligen all form av cardio, det är därför jag är väldigt glad över att inte behövt köra någon sådan förrän fram tills för några veckor sedan, tolka det som att jag är lat eller bara att jag gnäller men jag skulle hellre kört ett gäng trycklösa bicepscurls till, haha.

Vid 28:e minuten så kom en känsla jag aldrig känt förut, jag var inte sugen på en hamburgare, en pizza eller ens en pint med B&J Cinnamon Buns utan det enda jag kunde tänka mig var den ljuvliga smaken av min proteindrink, aldrig nånsin har ett kosttillskott lockat mig så mycket framför en halvliter glass, jag var verkligen blixtsnabb på att rusa till väskan och blanda iordning den, svepte direkt och tömde därefter i mig två fulla shakers med vatten också, törsten var verkligen hemsk, hoppas verkligen att jag slipper den känslan nästa gång jag tränar på en lowday.

wpid-wp-1432751765105.jpeg

Övade lite linepose (kvartsvändningar) som ingår i rond 1 i Classic Bodybuilding också efter cardion, sidoposerna sitter inte riktigt än där jag vill ha dem men min backpose börjar jag helt klart känna mig nöjd med, kan bero på att min midja nästan försvunnit helt under det senaste veckorna, helt sjukt verkligen.

Som ni också ser så har jag uppdaterat layouten på bloggen vilket verkligen var på tiden, denna känns mer modern i sitt utförande och allt som fattas nu är en ny bild för sidhuvudet, låter min bild från igår vara en provisorisk header men om nån av er som läser som bor i Gävle känner er manade att visa era skills med systemkameran så vill jag mer än gärna få hjälp med att fota en ny headerbild i bättre upplösning.

Känner du dig träffad? maila mig då på martin@troive.com!

Nu skall jag käka lite torsk, hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s