Varje ny dag är en möjlighet till nya framsteg

Här sitter jag i den beryktade soffan som jag så ofta berättar för er att jag sitter i, ni måste nästan tro att jag bor i den vilket så inte är fallet, däremot så måste jag medge att den är fruktansvärt skön och är en perfekt plats att sammanfatta den gånga dagen, både i tankarna men även i skrift som jag gör nu tillexempel.

Idag är det den 26:e Maj, dagen efter löning och om jag inte räknar fel så är det 45 dagar kvar tills Tammerpokalen går av stapeln och jag förhoppningsvis är i min livs form och kan presentera en komplett och estetisk fysik utefter de förutsättningar jag har haft, oerhört få kroppsbyggare är kompletta och saknar svagheter och att vara en naturlig byggare, eller ”natty” som vi oftast brukar säga gör inte utmaningen mindre.

wpid-wp-1432665090758.jpeg175cm/78kg 26/5-2015

Att agera som naturlig och steroidfri kroppsbyggare är något som jag för mig själv ser som en självklarhet, många som inte sett mig på många år och stöter på mig på gymmet helt plötsligt eller bara ser mig på Facebook eller Instagram är nog övertygade i sina små sinnen att jag både skjutit det ena och det andra och knaprat en lista preparat som skulle kunna liknas vid längden av en toalettrulle men de som har de misstankarna får nog allt ta sig samman och inse fakta.

1. Mitt avtal med MM Sports förutsätter att jag inte brukar otillåtna preparat och kan därför när som helst utan förvarning bli inkallad på urinprov.

2. Jag är 175cm lång och kommer i min tävlingsform väga kring 73kg vilket inte ens motsvarar min längd minus 100.

3. Ni som känner mig vet att min största fobi i livet är sprutor.

För att gå över från filosoferande till lite vardagsprat så gick bröstpasset idag löjligt bra, alla pressarna satt där de skulle och den enda förändringen jag gjorde sedan förra veckan var att jag slängde på mig ett par handledslindor, det var nog verkligen det som var den svaga länken, mina trötta handleder plus en sönderdietad Martin.

På bilden ovan kan ni också se mitt teamlinne som jag fick hem i samband med att jag signade mitt nya avtal med MM Sports vid årsskiftet, jag har varit lite för fet ur min egen synvinkel för att ta på mig ett tight ribbat linne under vintern och först idag så premiärtränade jag med det, det gav mig snarare ett intryck av en smalare midja nu, något det inte gjorde när jag fick hem det för sisådär 12kg sedan. Avslutade träningspasset med 30 minuters cardio enligt schema, vi har skruvat upp cardiovolymen med 10 minuter per dag och det känns helt okej, små steg framåt.

I morgon så kommer nästa twist i schemat, en nyhet för den här veckan är att min highday med fruktladdning bland annat byts ut mot en lowday i stuk med mina söndagar, känslan är på topp och det känns som att saker verkligen börjar hända nu, är sjukt taggad!

Nu blir det en dusch och lite TV-Spel innan sängdags! Hörs!

Kom ihåg att fånga morgondagen och omvandla alla nya erfarenheten och upptäckter till nya framsteg i livet, på såväl fysiskt som psykiskt plan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s