Slutlekt för veckan!

Klockan är snart 16:00, sista träningspasset för veckan är avverkat och jag konstaterar härmed att jag inte skall röra mig mer än nödvändigt förrän måndag igen, eller ja om man bortser från 20 minuters promenad i morgon men det får väl räknas in till det ”nödvändiga”.

Ryggen fick sig en prima omgång nu strax efter lunch och börjat känna efter lite mer i poseringsrutinen inför fria programmet hur jag skall stapla de avslutande 10 sekunderna där jag har lite beslutsångest, däremot kan man ju glädja sig med att den är gott om tid för att göra förändringar i poseringen.

wpid-wp-1431783680025.jpeg

Som jag nämnde i videobloggen som jag lade upp tidigare under förmiddagen så stod vikten på blankt 79kg i morse vilket gör att jag återigen minskat cirka 0,6kg per veckan och allt går enligt planerna, jag har kommit till en fas i dieten när jag märker nya detaljer varje vecka och känslan nu är att midjan verkligen tagit och tightat till sig och att detaljer på ryggen träder fram mer och mer.

Det som står för dörren nu innan jag klappar igen butiken för dagen är att jag skall förbereda några dagars matlådor och köra en vända med dammsugaren i lägenheten, sen skall jag förbereda lite presentation av min rapport inför veckans opponering i skolan, lite mindre roligt men tar det inte emot så ger det inget heller.

Nog filosoferat, nästa helg är det VM i Bänkpress i Sundsvall och jag ser verkligen fram emot att jobba i MM Sports monter och verkligen ägna en hel helg åt något man tycker är fruktansvärt kul, livet är mycket mer färgglatt när det finns glädje med i arbetet man sysslar med.

Nu skruvar vi igång ugnen och kör foodprep, hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s