Långhelg!

Denna vecka på året är bokstavligt talat fantastisk, 4 dagars ledighet på raken, kan det bli bättre? 4 dagar som man förvalta på olika vis utefter vad man själv tycker är viktigt, kanske är man med sin familj, passar på att sova lite extra eller njuter av några sena kvällar ute, allt är individuellt.

Jag har varit ledig idag och kommer arbeta en halvdag på Folksam i morgon, det vågar jag egentligen räkna som att jag är ledig med tanke på att risken är att jag ändå skulle sovit fram till lunch om jag vore helt ledig så det är en bra chans att tjäna lite pengar och samtidigt få en bra start på fredagen.

wpid-wp-1431626157845.jpeg

Jag inledde dagen med en sovmorgon fram till klockan 11 och städade igenom lägenheten innan, därefter körde jag en promenad till Fyshuset och brände av ett riktigt bra axelpass, trycket infann sig precis där jag ville ha det och det är ett gott tecken på att jag gjorde bra timing med måltiderna innan träningen, för att toppa det hela så tog jag promenaden hem också vilket gör att jag kan tillgodoräkna mig ca 40 minuters ofrivillig cardio och några extra kalorier förbrukade idag.

wpid-wp-1431626169587.jpeg

Veckorna bara flyger fram numer och sommaren närmar sig, nästa vecka så väntar en opponering på rapporten som jag skrev under praktiken och när den delen är avklarad så är det bara en tenta kvar innan jag kan andas ut, jubla över ”sommarlovet” och lägga fullt fokus på att slipa formen inför Tammerpokalen.

wpid-wp-1431626201869.jpeg

Vågen visade i morse en ny lägstavikt för min del, 79,3kg står den på nu och mycket talar för att jag på måndag kommer kunna väga in på blankt 79kg vilket gör att jag håller mig till viktminskningsplanen med cirka 0,6kg ner i veckan, jag ligger fortfarande väldigt högt på kolhydraterna och maten är densamma i form av kyckling och torsk, jag får äta mig mätt varje dag och minskar ändå.

Med över 11kg släppta sedan Februari kan jag kort sagt säga att dietupplägget fungerar kanon, flera har hört av sig och det är jättekul att många vill komma i form inför sommaren och göra en livsstilsförändring, jag har fortfarande utrymme för att hjälpa fler med kosten för att komma i superform och finns intresset så skickar du bara ett mail till mig på martin@troive.com så löser vi ett skräddarsytt kostschema för dina förutsättningar.

Nu skall jag käka kvällens sista lagade mål mat, hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s