Posering i all evighet

Hemma i soffan, väntar på att få stoppa i mig dagens sista lagade mål mat som består av 200g torsk samt 50g okokt ris (NEJ jag äter det inte okokt, slutdiskuterat), dagens har spenderat dagen på Folksam och tog relativt god tid på mig med träningen under kvällen, rätt skönt att inte stressa och bara känna att alla bitar faller på plats, bara andas och känna harmonin av den underbara atmosfären på Fyshuset.

På agendan stod idag baksida lår samt poseringsträning, pillade även in en promenad på löpbandet som kompensation för den uteblivna cardion förra lördagen, lika bra att väga upp för tidigare slarv.

Benträningen måste vara bloggens mest uttjatade ämne så tänker inte gå in så djupt på den, jag delar upp benen i två pass, ett för baksida och ett för framsida och idag stod baksidan på schemat. Gemensamt för de två passen är att jag inkluderar knäböj i båda passen samt benpress som körs med olika fotsättningar beroende på om jag vill prickskjuta framsida eller baksida, för att pricka framsidan så kör jag mer centrerad fotställning och vill jag som idag pricka baksidan så kör jag med en högre fotsättning.

wpid-wp-1431114372014.jpegPose: Front Latsspread

Det fria programmet som är en del av finalronden när man tävlar i Classic Bodybuilding håller på och slipas för fullt, det är kort sagt en egenkomponerad 60 sekundersrutin som utförs till egenvald musik, likna det vid en kort dansuppvisning med skillnad för att de olika movesen är ersatta med bodybuildingposer i koreografin och att man skall framhäva sina bästa sidor utan att tydligt dölja svagheter, det är även här som man har guldläge att vara kreativ och påhittig för att vinna lite publikjubel, ett roligt inslag för både tävlande och åskådare så att säga.

Min rutin kommer nog i jämförelse med många andra inte att vara superavancerad men ändå välstrukturerad och luta mer mot det ”estetiska” snarare än det hårda som vardagssvensson vanligtvis förknippar kroppsbyggning med, jag vill helt enkelt få det att framstå som ett konststycke till tonerna av en av mina favoritsoundtracks genom alla tider, jag kommer garanterat vara ensam om att ha den musiken då jag aldrig nånsin sett någon posera till den ( därav att jag inte säger vilket låt det är 😉 ).

Formen känns okej och imorgon kör jag en invägning för att se hur jag ligger till, troligtvis så har jag släppt kring 0,6kg vilket har varit en vanlig företeelse de senaste veckorna. Nu under helgen för övrigt så skall jag nöta mer posering, hålla tummarna för att mina skivstångsbröder tar en bra placering på Fitnessgalan och dessutom bränna av ett parti risk med gamla kollegor, harmoni.

Nu skall det käkas torsk, hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s