Vad är på gång?

Det är helt sjukt hur längesedan det var som jag skrev regelbundet i bloggen här, känns som att min inläggsfrekvens gick i stöpet i samband med att jag klev på mina 7 veckors praktik som jag precis har avslutat och nu återgått till skolan. Hela praktiken har varit fantastiskt men det stora hjärnspöket har varit en rapport som skulle skrivas under samma period och troligtvis är det den som gjort att flödet av ny läsning här även ekat tommare än någonsin.

wpid-img_20150502_080544.jpg

Dagen till ära så tänkte jag köra en snabbgenomgång i vad som händer i mitt liv just nu, både vardagsmässigt och träningsmässigt. Vi spenderade förra helgen i Stockholm på Tyngre Classic som enligt mig (och säkert många andra) var en helt sjukt lyckad tävling, galet publiktryck och hela Solnahallen fullsatt, går inte ens att beskriva.

Det som hör till det hela är nog den stora tillväxten av personer med intresse för kroppskultur, tydligen så är det mer eller mindre en till tävling av grabbarna på Tyngre spikat under hösten och kan inte tro att det direkt kommer bli sämre, man blev vansinnigt taggad på att själv dra på sig poseringsbyxorna och jag kan nu knappt vänta tills det är min tur.

wpid-img_20150428_213823.jpg

Helgen innan Tyngre Classic så vankades det teamträff dessutom som var en väldigt trivsam gemenskap med mycket lärdom och skratt, det är det här som är det positiva att vara en del av Sveriges kanske största tävlingsteam, det blir lite som en familj och man kan inhämta kunskap och erfarenhet från väldigt många håll, något som hade varit svårare om antalet atleter hade varit färre.

Vikten står just nu på rekordlåga 79,8kg vilket gör att jag är lättare än när jag var 17 år och gick i 2:an på gymnasiet, detta är ett tydligt tecken på att något har hänt helt klart och att muskler väger, men tar tid att bygga självklart.

9,8% kroppsfett ungefär sade Bentzers kaliper och nu är det snart bara två månader till showtime, jag har 5kg ungefär till som måste bort för att jag skall greja invägningen, hur skall detta gå?

Nu skall jag sticka till tåget, förhoppningsvis så kommer inläggsfrekvensen att öka framöver.

Ha det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s