12 Weeks out – 3 Månader kvar

Våren kommer springandes i raketfart och känslan av att många gånger kunna sticka till gymmet i bara träningsshortsen är fantastisk, allt känns så mycket lättare även om man har mycket i huvudet och på agendan.

Bloggandet fortsätter att lida nu under praktiken eftersom jag har en rapportskrivning som skall lämnas in om knappt två veckor, den mesta kraften läggs nu på det arbetet för att få till ett bra betyg i kursen och för att sedan kunna lägga mer krut på annat, exempelvis uppdatering av bloggen.

Vågen visade 81,4kg igår och relevant efter dagens ”Low-day” så kommer vikten att ligga på blankt 81kg vilket i sådana fall skulle innebära en minskning denna vecka på 0,7kg, har börjat lite smått med cardio i form av roddintervaller på lördagarna och tog en promenad till Fyshuset igår som är cirka 30 x 2 minuter fram och tillbaka så nog allt blev vi av med lite extra kalorier samtidigt som man lyssnade på Tyngre Radio med HeatoN som gäst.

wpid-wp-1429441985533.jpeg

Poseringen och formchecken gick hyggligt och jag börjar märka stora framsteg även på baksidan av mig själv, definitionen på mina hamstrings börjar träda fram och likaså börjar det släppa på ryggen, nu fattas bara att det släpper mer på midjan så man kan få fram julgranen och en riktigt V-taper.

Nästa helg luktar det teamträff med Team MM Sports i Stockholm på Sats Slakthuset och det skall bli oerhört kul att få utbyta tankar och erfarenheter med resten av MM-Familjen.

Nu skall jag fortsätta fila på min rapport och fixa klart veckans matlådor!

Hörs!

P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s