Närmare målet

Äntligen har jag fått en liten stund över till att skriva här på bloggen, man glömmer lätt bort sig i allt man gör och vissa saker kommer i andra hand, denna gång så har skola, praktik och träning gått i första hand och bloggen kommer i andra.

Det är nu 12,5 veckor kvar tills det är showtime på Tammerpokalen i Sundsvall, vågen visade i helgen 81,7kg vilket är den lägsta vikten på väldigt länge men för att greja invägningen så måste ytterligare 6,7kg skalas bort från hyddan. Min resa till sommarens tävling började i februari på 90,5kg och skillnaden som de snart 10 bortskalade kilona gör är helt sjukt verkligen.

wpid-wp-1429074495811.jpeg

Bilden till vänster är från ett väldigt tidigt skede i dieten och bilden till höger är från i helgen, känslan av att vara i bra form är oslagbar och trots att maten är enformig och träningen jobbig så känns det så himla värt det, i slutändan så kommer det att betala av sig som man brukar säga.

Förändringarna i mitt upplägg nu gentemot tidigare är att jag bytt ut sista målet kyckling mot samma mängd torsk i stället samt att jag kör ett pass med roddintervaller på lördagarna, alltså inga promenader eller springturer utan bara styrketräning, rätt mat och ett intervallpass i veckan.

wpid-wp-1429074474754.jpeg

Poseringen blir en allt viktigare del i träningsrutinen nu också, mycket tänk, mycket filmande och det gäller att vara självkritisk, många är väldigt slarviga med poseringsbiten vilket kan belönas med några placeringar sämre än om man vässat till det extra, jag är medveten om att jag inte kommer vara störst på scenen och därför så försöker jag få till poseringen desto bättre för att ”kompensera” lite.

Fria programmet kommer under de kommande veckorna att sättas ihop och musiken är redan vald, det fria programmet handlar om att visa upp sin fysik på ett sätt som framhäver styrkorna utan att tydligt dölja svagheterna, showa lite för publiken och få ihop allt i ett nummer på 60 sekunder till egenvald musik, kan blir riktigt roligt!

Idag väntar en såkallad ”high-day” med en lite större frukost som redan är konsumerad samt en frukt och nötladdning innan rygg och bicepspasset ikväll, skall köra med en kille på Folksam ikväll, skall bli riktigt kul.

Nu blir det till att röra sig mot praktiken!

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s