Påsken över = 14 Weeks out!

Hjälp! Har jag inte skrivit på två veckor?! Nej men ärligt, varför skall jag skriva något om jag själv inte skulle finna det intressant för ens mig själv att läsa? Jag skriver när jag får lust och har en ungefärlig idé om vad jag skall skriva.wpid-wp-1428302937597.jpegNu är långhelgen över och jag spenderade den precis som förra året hos min bror i Karlshamn, staden som per invånare i Sverige kanske producerar mest margarin, därav fabriken i bakrunden.

I fredags stod morgonvikten på 84,3 vilket ger cirka 0,7kg mindre än förra veckan, det rullar på kort sagt och jag kommer att behöva släppa i den här takten för att hinna bli färdig till juli.wpid-wp-1428302922926.jpegVanligtvis så blir man lite bekväm när man åker bort och det är inte ovanligt att man stoppar i sin mycket mat som inte hör till planen egentligen, däremot så hyrde vi en rätt central lägenhet med kök och hela baletten och med gymmet i byggnaden brevid och mataffär 100 meter bort så försvinner direkt anledningarna till att beställa pizza. Käkat färsk kyckling hela helgen, ICA här i Karlshamn hade 89kr/kg på den färska vilket är oslagbart pris och samtidigt så otroligt mycket godare.wpid-wp-1428302994285.jpegTråkigt nog så blev jag sjuk redan på lördagen och gått med snuva och ont i halsen sedan lördagen, tråkigt när det är ett så pass bra gym här i Karlshamn. Motiva Fitness har 1500kvm yta med massor av vikter, bra redskap och löjligt bra ljus, inte lika många skivstänger som Fyshuset men man kan ju inte få allt! Jag är nöjd.

Nu skall det packas ihop här på morgonen innan vi styr kosan hem mot Gävle igen, imorgon är det åter till Folksam!

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s