16 Weeks out – Nytt kostschema.

Har åter igen vart dålig på att uppdatera bloggen men ser trots allt en bra trend att väldigt många är inne och läser det befintliga materialet vilket glädjer en ojämn skribents lilla hjärta. Dieten av nu pågått i 1,5 månad eller sex veckor om man skall vara 100% korrekt, i detta fall så återstår 16 veckor tills det är showtime.

Fick det uppdaterade kostschemat av coach tidigare idag och vi drar åt lite smått på kalorierna på 5 av dagarna och kommer nu även att börja ha en såkallad ”highday” på onsdagar med mer kolhydrater samt lite fruktsocker för att ge lite extra tryck i veckans hårdaste pass, dessutom så blir det att bli stryper desto fler kolhydrater på söndagen när det är vila, det blir med andra ord min ”lowday”.

wpid-wp-1427042418539.jpeg

Under dessa veckor så har jag gått från en startvikt på 90,5kg till dagens 85,5 vilket motsvarar blankt fem kilos viktnedgång, med andra ord strax under ett kilo per vecka, en helt normal takt den första dietperioden.

Bilderna ovan här så kan ni se vilken galen formskillnad bara fem kilo kan göra, den första är tagen vid dietens start och den andra bilden togs så sent som igår eftermiddag, samma plats, samma ljus men två helt skilda former. Med det sagt så är det 10,5kg kvar som måste släppa för att jag skall kunna väga in i min klass på Tammerpokalen.

wpid-wp-1427042407823.jpegFör övrigt så har jag nu avverkat min första praktikvecka på Folksam, vansinnigt roligt och lärorikt, kan knappt bärga mig för att komma dit i morgonbitti för att inleda vecka nummer två och få mer kunskap, jag har nu under eftermiddagen sett till att preparera mat för några dagar framåt, fyra lådor per dag, mer behövs inte!

Nu är det bara timmar som återstår av denna söndag och jag skall göra mitt bästa för att vila ut min kropp maximalt så jag kan prestera på topp ännu en vecka, ingenting kommer ju tyvärr gratis.

Ha en god fortsättning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s