17 veckor ut – Vecka 1 på praktik

Varit lite frånvarande från bloggen några dagar av lite blandade anledningar, varit slutkörd av allt plugg och jobb och kände bara att jag behövde andas ut under helgen för att ladda om inför praktiken på Folksam i 7 veckor.

Morgonvikten snurrar på 86kg blankt just nu och jag har 17 veckor kvar nu till Tammerpokalen och det är med andra ord inte långt kvar alls tills denna satsning skall få bekänna färg. 2011 under november månad så drog jag i första växeln och på började detta projekt att ta mig till scenljuset, tiden har gått sjukt fort men man har haft väldigt kul på vägen.

image

Gårdagen gick i matlagningens tecken och jag förberedde 2000g kyckling och 1000g nötfärs, mat för tre dagar ungefär, har verkligen under dessa dietveckor upptäckt tjusningen med matvågen och fördelarna med att veta exakt vad man har i sina matlådor, rekommenderar det varmt och det är snarare roligt att väga sin mat än som många tror att det skall vara maniskt.

image

Nu i skrivande stund så sitter jag på tåget till Sundsvall och första dagen på min praktik på Folksam, mina första steg ut i försäkringsbranschen och förhoppningsvis en hel del ny kunskap, kan bara säga att jag är löjligt laddad, nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s