Vi närmar oss helg

Godmorgon världen brukar man säga. Klockan är knappt tio i skrivande stund och om sisådär 40 minuter så skall jag röra mig till jobbet, hade en vansinnigt lång dag igår och därför så uteblev uppdateringarna, är ju mitt i en tentavecka och har en del att plugga in tills i morgon då det är dags.

Vågen visade 86,6kg i morse vilket gör att jag är 0,2kg lättare idag än under helgen, allt känns realistiskt och bra och med lite tur och hårt arbete så kan jag nog pricka 86,2 i helgen, det är bara att fokusera på att äta sina matlådor och köra sin pass på gymmet även de dagar det känns som tyngst, för i slutändan så kommer det hur som helst att vara värt allt slit.

db 11_3

Igår det blev det ett halvtrött rygg och bicepspass vid åttatiden, kände mig helt slut efter att ha varit på vift hela dagen sedan klockan 4 på morgonen och hade sovit på tok för dåligt, skärpning där Martin, det håller inte.

Hur som helst så tog jag mig igenom passet trots att de sista roddarna kändes oerhört tunga och filade på lite posering direkt efteråt, börjar känna att fler och fler detaljer börjar titta fram varje vecka så det är ju en ren fröjd att ställa sig i bra ljus och slå an en dubbelbiceps, känslan är oslagbart just nu och kommer nog inte direkt att bli sämre med tiden heller.

Nu närmar vi oss helgen och jag har totalt tre träningspass kvar att avverka, ikväll står veckans mest tidseffektiva pass på schemat, nämligen axlarna, dock långt ifrån det lättsammaste, pumpen man får är helt sjuk, precis som det skall vara.

Nu blir det till att klä på sig pallra sig iväg till jobbet.

Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s