Invägd! 1 månad på diet avklarad.

Helgen är äntligen kommen och lördag är lika med invägning och formcheck på Fyshuset. Först skall jag jobba från 10:30 – 19:00 sen bär det av för ett träningspass och efter det formchecken som skall skickas till coach.

Vågen visade i morse 87,2kg vilket är 0,5kg sedan förra lördagen samt 0,3kg från förra måndagen, kort sagt så så är 0,5-1kg per vecka en rimlig mängd att släppa för att inte tappa någon muskelmassa. Jag känner själv att man börjar bli lite tightare överallt och mer och mer av musklerna syns, dessutom har midjan blivit väldigt mycket mindre.

wpid-wp-1425717410607.jpeg

Blev som vanligt min havregrynsgröt med lite vassleprotein till frukost, lite vitaminer och Omega-3 samt en kopp med ekologiskt Superfruit Te från min partner Kombucha, otroligt goda smaker och bra innehåll vitamin och antioxidantsmässigt, allt för hälsan kort sagt.

Med en bra frukost i kistan så packar jag väskan och sticker iväg till jobbet.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s