Trevlig helg!

Äntligen är det fredagkväll, som jag längtat. Veckan har gått väldigt fort men har trots det varit slitsam med många tidiga morgnar och långa tågfärder till Sundsvall men nu är den äntligen över och jag övergår imorgon till att jobba och kör en tvådagars jobbhelg.

Det var nog inte många som i höstas trodde att jag skulle klara av att göra det jag gör idag, alltså att pendla 5 timmar per dag flera dagar i veckan för att utbilda mig, men över ett halvår har gått och jag är lika beslutsam idag som i höstas, jag skall greja det här, verkar det halvt omöjligt och omänskligt så blir det ju bara mer utmaning av det hela och de som känner mig vet att jag bokstavligt talat älskar utmaningar i alla dess slag, oavsett om det handlar om träning, jobb eller att lära mig nya saker.

wpid-wp-1425668322482.jpeg

Nu är näst sista teoretiska veckan i Sundsvall avklarad och det är knappt 10 dagar tills jag börjar min praktik på Folksam, först 2 veckor i Sundsvall för att sedan övergå till Gävlekontoret i 5 veckor, en period som förhoppningsvis blir oerhört lärorik. Våren har dessutom börjat titta fram även i Norrland, solen skiner och idag kändes min jacka helt plötsligt för varm, det är bra tecken!

wpid-wp-1425668327271.jpeg

Det blev en halvdag i skolan idag också så vi slutade vid 11 och det betydde att jag kunde ta ett tidigt tåg hem, väldigt tacksamt på en fredag som denna när veckans andra benpass stod för dörren. Träningen kördes med min gamle vapendragare Rami och man glömmer verkligen bort hur kul det är att träna med någon annan har jag insett, vanligtvis så blir det kanske halva passet eller några enstaka övningar med någon men det var längesen jag körde igenom ett helt pass med någon annan förutom sambon.

Baksida ben stod på schemat och det blev bland annat en hel del djupa knäböj, dock inte med några monstervikter utan vi körde en rätt lätt serie.

Set 1 – 50kg

Set 2 – 70kg

Set 3 – 90kg

Set 4 – 100kg

Set 5 – 50kg

Jag är som jag tidigare berättat inte speciellt stark i djupa böj utan brukar sällan köra mina arbetsset med mer än 100kg, det är trots allt kontakten som räknas.

Nu några övningar och timmar senare är jag verkligen död i benen och börjar undra hur jag i hela friden skall ta mig till jobbet i morgon, nån som har en rullstol att låna ut kanske?

Nu blir det kvällens sista mål mat och lite sömn för att ladda batterierna för morgondagen.

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s