Trängas på stadsgym!

Godkväll ännu en gång! En dag är kommit till sin ända och jag har chockad över att se hur pass god respons jag fick på gårdagens inlägg kring chokladpuddingen jag burkar göra, jättekul att se verkligen när besöken skjuter i höjden för ett specifikt inlägg.

Idag var jag i Gävle och arbetade, fick dessutom för mig att armbåga mig fram på Korpen City som ordagrant blivit vår lilla stads utan tvekan mest packade gym, man får verkligen köa till allt och passen blir lite längre än väntat men har man tiden så gör det inget verkligen, snarare kul att se.

Vanligtvis så brukar denna tillströmning hålla sig under Januari månad men det är kul att se att det fortfarande är lika packat nu som vid årets första pass där, folket börjar för en gångs skull förstå att Rom inte byggdes på en dag och mycket har vi nog alla bloggar, tidsskrifter och sociala medier att tacka för, folk börjar inse att det tar lite tid men även att upptäcka charmen med det hela.

chest biceps deltoids

De två senaste bröstpassen har känts sisådär och trycket har varit lite halvtaskigt men jag fick bokstavligt talat en chock när jag hade kört mina hantelpressar och gick över till cablecrossen för att köra mina kabelflyes, kontakten var helt sjuk och jag körde två set mer än vad som egentligen var tänkt, känslan var verkligen oslagbar, kanske något man borde göra oftare? Eller var det en tillfällighet?

Passade dessutom på att leta lite ådror och räfflor i Gävle stads kanske bästa belysning för posering, helt sjukt vad lite ljussättning kan göra, haha! Dock så skulle jag inte sett ut sådär för några veckor sedan men det blir lite som ett kvitto på hårt arbete när man ser framstegen i spegeln, rent utsagt beroendeframkallande, helt plötsligt är den torra kycklingen inte så himla farlig att äta.

Nu är det slutpladdrat för kvällen, dags för lite kaseinpudding, sen är det läggdags.

Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s