Ny Månad, Nytt Benpass

Månadens första skoldag är avverkad och jag har precis anlänt med tåget hem och är nu hemma en sväng för att mellanlanda innan avfärd till Fyshuset för månadens första träningspass, nämligen ben. Har fått i mig fyra måltider med frukosten inräknat och skall bara suga i mig lite BCAA och kreatin innan jag är redo för strid.

Efter att ha varit ledig från skolan i tre hela dagar så kändes det lite halvjobbigt att kliva upp klockan fyra, man hamnar lätt in i rutiner gällande sängdags och många av er som jobbar väldigt varierade tider tillexempel känner nog igen sig i min sits, från att kliva upp klockan 8 för att jobba till att sova ut till 11 på helgen och för att måndagen därpå chocka kroppen med att kliva upp 4, lite otacksamt för kroppen.

Hur som helst så hade jag förberett allt kvällen innan gällande matlådorna, kylblocken för min 6-Pack Bag och alla kläderna låg framme på samma sätt som mamma och pappa brukade servera morgondagens outfit när man var liten, så allt inklusive frukosten gick på blankt 30 minuter.

Fick mig cirka 2 extra timmars sömn på tåget som var välbehövligt och har därefter tuggat mig igenom en till skoldag med föreläsning inom CSR (Corporate Social Responsibility) där vi gått inom hur företag ställer sig till ansvarfullt och etiskt företagande, rätt intressant att förstå vad alla certifieringsmarkeringar som Fair Trade, KRAV, Svensk Sigill och dylikt innebär på riktigt, vanligtvis ser man det ju bara som en indikation på ”Bra Produkt”.

6-pack fitness

Nu när jag en frukost, tre matlådor och en dos aminosyror och kreatin (dricker medans jag skriver) senare känner mig redo så är det dags att slänga sig iväg för ett pass där jag totalt skall köra skiten ur min troligtvis just nu bästa muskelgrupp, nämligen framsidan av låren.

Jag har fått höra på senare tid nu att benen har mer och mer blivit mitt signum och det känns lite galet på sätt och vis eftersom de fått väldigt bra volymökning men samtidigt så är jag fortfarande VÄRDELÖS på knäböj, jag kör mina arbetsset på inte mer än 90-100kg och tycker att det är blytungt, jag får väl leva på ett gammalt citat från mig själv från förr när jag fick en del kommentarer om att jag ”bara är stor”.

”Ja, mina muskler är ju lite som rekvisita. Estetiskt tilltalande, men fyller noll funktion.”

Nu är det dags för träning! För ni vilar väl inte på måndagar?

Ha det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s