Anmäld till Tammerpokalen!

Inledde Mars månad på bästa möjliga vis redan vid tolvslaget i natt genom att vara bland de första som skickade in anmälan till Tammerpokalen när deras anmälan öppnade upp vid dygnsskiftet, en sabla tur med tanke på att Tammer Training Camp fick sina platser uppfyllda på blott ett dygn, men nu är jag iallafall säkrad.

Tammerpokalen kommer att gå av stapeln en vecka senare än vanligt pågrund av att SM-veckan krockade med det ordinarie datumet vilket i sin tur gjorde att samtliga hotell var fullbokade och därför kunde inget tävlingshotell för Tammer spikas. Det nya datumet för tävlingen är lördagen den 11:e Juli.

wpid-wp-1425210696390.jpeg

Jag kommer troligtvis att gå i mellanklassen som vanligtvis betecknas som -180cm men allt är relativt och beroende på hur långa alla som anmäler sig är så kan jag praktiskt taget egentligen hamna i den korta klassen med mina 175cm, trots att chansen är liten.

Classic Bodybuilding är en annorlunda tävlingsgren gentemot den vanliga Bodybuildingen som vi känner till, skillnaden är i stort sett att i CBB så har man längdklasser där det finns en maxvikt i förhållande till hur lång man är, i BB så är det bara viktklasser.

I vanliga fall så går regeln för personer upp till 175cm att man får väga sin längd minus 100 plus 4kg men eftersom Tammerpokalen är betecknat som en nybörjartävling så har viktgränsen satts om till att rakt av vara längd minus 100, något som gör att jag måste ner under 75kg strecket, min morgonvikt i dag låg på 87,5 vilket innebär att jag måste minst skala av 12,5kg till innan jag ens vet med mig att jag slipper den öppna klassen*.

* = Öppna Klassen är den klassen som tidigare vinnare, comebackande tävlande samt de som väger över sin viktgräns deltar i, här finns inga begränsningar på hur mycket man får väga.

wpid-wp-1425210386592.jpeg

Nu när allt gällande anmälan, licensanskaffning och dylikt är över så är det bara att fortsätta grovjobbet med dieten, jag slängde precis in 4kg kycklingfilé i ugnen så man klarar sig tills på onsdag i alla fall, just nu känns det som att inget kan stoppa mig!

Nu kör vi ända in i kaklet, men idag blir det lite välförtjänt vila, hehe.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s