Då stänger vi denna träningsvecka.

Lördagen närmar sig sitt slut och dagen har varit rätt fartfylld men ändå avslappnad på något vis, gick upp kring klockan 10 och petade i min frukosten, tog det lugnt och kollade på lite serier med sambon utan några egentliga måsten för dagen, förutom att handla och träna såklart.

Vikten stod på 87,7kg i morse vilket betyder att jag är ännu lättare idag, vätskan verkar ha släppt ordentligt eftersom morgonvikten från förra lördagen gentemot dagens vikt skiljer på hela 1,5kg vilket är riktigt bra, allt verkar gå i rätt riktning och resultaten börjar smyga sig fram.

wpid-wp-1425148720327.jpeg

Startade dagen på allvar kring halv ett när jag gjorde i ordning dagens första lagade mål mat som blev 200g kyckling tillsammans med 50g okokt ris som vanligt, kände att det var lika bra att få i sig i allafall två måltider innan det var träningsdags, jag ogillar att träna på fastande mage även fast jag under lång tid förr gjorde det när jag använde mig av Leangains konceptet med periodisk fasta.

wpid-wp-1425148705565.jpeg

Många talar om PWO i dessa dagar och jag har ju provat det mesta i PWO-väg under mina år på gymmet men har helt ärligt inte hittat något riktigt bra sedan Jack3d försvann från marknaden pågrund av DMAA-innehållet i produkten, därför så gör jag lite av en egen PWO genom att blanda en skopa BCAA tillsammans med en dos av Body Science 3-PH-CM Kreatin som är en grym produkt för att snabbt skapa lite explosivitet i kroppen eftersom detta kreatin inte kräver någon uppladdning, dessutom rätt trevligt att slippa vätskeansamling som vanligt monohydrat ger.

Till denna enkla cocktail så brukar jag ta två tabletter med Agmatine för lite extra pump under passet, mer än detta behövs inte och det är en väldigt billig PWO trots allt som ger ett litet extra energitillskott, speciellt om man dricker en kopp kaffe också innan.

wpid-wp-1425148683487.jpeg

Detta ryggpass är ju veckans andra som sagt och den enda skillnaden egentligen är att jag kör chins istället för breda latsdag, kör enarmsrodd istället för dubbelfattad rodd i kabelmaskinen och marklyften är ersatta av såkallad T-bar row (skivstångsrodd med V-handtag), lite variation för att ryggen inte skall vänja sig vid ett och samma träningsupplägg.

Märkte dessutom idag att det börjat släppa lite på övre delen av ryggen fettmässigt, en positiv upptäckt eftersom det vanligtvis släpper på armarna först för mig men som ni på bilden kan se är relativt släta fortfarande, sen att midjan blivit lite tajtare förbättrar bara V-formsintrycket på bilden mer, haha!

Nu börjar det dra ihop sig för ännu ett mål mat och till det blir det lite melodifestival, man tycker att det är uttjatat men likt förbannat så kollar man varje år..

Ha en trevlig kväll alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s