Utvilad och klar – Fredag = Ben

Det är en skön känsla när man fått sova ut, för min del hade det inte spelat någon roll om det hade handlat om en sovmorgon till 06:00 eller som idag till 09:00, jag hade varit lika tacksam oavsett och med ett gäng extra timmar sömn så är det dags att tagga till för veckans sista arbetsdag och sedan bränna av veckans andra benpass.

wpid-wp-1424983073427.jpeg

Axlarna fick sig en rejäl omgång under gårdagen och pumpen var riktigt bra, många av övningarna i mitt nya träningsprogram är övningar som jag annars inte brukar köra och jag kan rakt av säga att jag funnit en ny favorit övning.

Sidolyft i cablecross med stopp! Alltså att man kör 5 vanliga repetitioner, 5 stycken med stopp och därefter 5 stycken vanliga igen i ett set, bränner på löjligt bra och är att ypperligt verktyg för att addera massa på axelbredden.

Ikväll står benen på schemat igen, för andra gången denna vecka och med fokus på baksidan av låren, det betyder att istället för benspark så blir det raka marklyft, högre fotsättning i benpressen och lättare knäböj med mer djup, allt för att pricka baksidan snarare än framsidan.

Jag noterade även årets lägsta vikt hittills! 88,2kg vägde jag i morse, hoppas den trenden fortsätter att rulla på tills nästa invägning.

Nu blir det till att tassa iväg till jobbet, hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s