Äntligen torsdag!

Skrev inget här på bloggen under gårdagen pågrund av tidsbrist då jag haft två skoldagar på raken i Sundsvall och vart tvungen att laga ihop lite matlådor under sista stund på kvällen igår, samtidigt som jag skulle hinna med min träning och dagen efter klara av att gå upp klockan fyra på morgonen igen, haha! Dethär med att plugga på annan ort, jobba på sina lediga dagar, dieta inför en bodybuildingtävling och sköta träningen samtidigt kan bli allt annat än lättsamt vissa perioder.

11024187_1625196171044943_1837815942_n

Igår hade vi en redovisning av en kortare projektuppgift i marknadsföring där vi skulle analysera ett företag ur lite olika aspekter, vi valde SJ AB som företag och jag känner själv att vi fick ihop det hela relativt bra då det är ett företag som de flesta känner till och som nästan varenda svensk kan relatera till dessutom.

Nu under dagen har det varit föreläsning i marknadsföring och annonsering på webben samt sociala medier och jag måste säga att det verkligen är lite man känner till när föreläsaren börjar gräva lite i ämnet och det är helt otroligt hur utvecklingen gått framåt, mycket av den marknadsföringen som finns idag hade verkligen inte fungerat för 10 år sedan och vice versa.

11032864_944344258909287_417144237_n

Inför den här dagen så måste jag säga att jag sovit fruktansvärt dåligt i jämförelse med tidigare dagar så min kropp slog glädjevolter när jag fick syn på Red Bull Zero Calories på pressbyrån, vanligtvis så finns det en hel del socker i energidrycker, faktiskt mer än vad som finns i vanligt standardläsk och därför skall man ju vara lite försiktig, speciellt i diettider, däremot så är denna HELT kalorifri och gav mig verkligen energin jag behövde idag, bättre smak än originalet också.

10358348_715811158535726_167897425_n

Nu ikväll så väntar ett träningspass med fokus på Axlar och Traps, ett av de roligaste passen på veckan och jag måste säga att den lilla ändringen i kostschemat som Anton gjorde åt mig i söndags verkligen känns av, jag känner mig lättare, inte lika uppblåst och jag har en bra känsla inför nästa invägning, fler konturer börjar dessutom titta fram på kroppen.

Bilden här ovan är förvisso tagen i bra ljus men man känner tydligt framstegen, många brukar kunna fälla kommentarer i stuk med ”ah men det är ju optiljus”, ”det ju ljuset som gör det” och dylikt men jag hade inte direkt sett ut som på bilden för 2 veckor sedan, även om jag hade tagit bilden i EXAKT samma ljus.

För vilken fotograf skulle ta bilder i dåligt ljus? Vilken fotbollsklubb hade självmant valt att ha dåligt gräs på sin hemmaplan? Vilken kock skulle välja att använda slöa och utnötta knivar? INGEN.

Nu blir det färd hemåt, hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s