Ännu en måndag – Vecka 3 är inledd!

Känns helt sjukt att jag redan avverkat 2 veckor på diet, tiden springer verkligen förbi och man kan på sätt och vis säga att jag klarat mig igenom nästan 10% av dieten lite fult avrundat, allt har flutit på bra och cirka 1,7kg har lämnat min blöta, offseasonbetonade kropp.

Dagen började redan klockan 4 på morgonen i och med att vi sysslar med en liten projektuppgift i skolan som vi skulle försöka sammanställa inför redovisningen på onsdag, allt har rullat på enligt planen och jag sitter nu och väntar på mitt tåg.

morgonkaffeVi skulle samlas upp klockan 9 på skolan i morse men eftersom mitt tåg kommer in till stationen klockan halv åtta på morgonen så blev det en timme tillgodo i kafeterian med lite brainstorming kring min del i projektuppgiften, dricka morgonkaffe samt lyssna igenom lite av podcast från Tyngre Radio som jag inte hunnit lyssna igenom, lugnt och harmoniskt och en bra uppladdning inför en ny vecka.

kyckling och ris dietKostplanen har fått sig en uppdatering inför veckan också. Tidigare så gick jag på 4 lagade måltider med nötfärs och ris men eftersom viktnedgången blev så pass marginell under förra veckan så valde jag och coach att reglera kaloriintaget lite och ersätta de tre första lagade målen med kyckling istället, inte lika gott men med lite örtsalt så går det mesta ner utan problem.

Jag är som de flesta vet inte superkräsen när det gäller mat, jag har inga problem med att stoppa i mig samma mat flera månader i sträck och trots att kycklingen har en monoton smak och konsistens så tycker jag att den är rätt lättäten när det är okryddad, hade det varit riskfritt och med ett tydligt mål i fokus hade jag nästan kunnat äta den rå, haha!

Nu när jag kommer hem så väntar ett tungt benpass för framsida lår, åter ett besök i squatracken och böja livet ur mina stackars quads, jag känner verkligen att motivationen är på topp och trots att benpassen är löjligt jobbiga nu när man ligger på kaloriunderskott så är det så fruktansvärt kul eftersom man verkligen känner att framstegen kommer för varje dag, även om de kanske inte gör det.

Nu ser vi till att kickstarta denna vecka på bästa möjliga sätt! Jag är redo, är ni det?

Nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s