Framsteg sakta men säkert

Äntligen har jag landat i säng. Träningen är klar, alla dagens mål är konsumerade och morgondagens mat är iordningställd (jag kokar ris för en dag i taget). Kvällens pass blev ett rygg och bicepspass, något som för många låter som en självklar kombination är en helt annan sak för mig själv då jag gärna kör ryggen själv eftersom jag brukar vara så slut i kroppen efter det, något jag fick bita ihop på och plöja mig igenom, en vanesak antagligen.

Jag försöker att ha för vana att efter varje pass på Fyshuset köra lite posering och fota/filma för att kunna följa upp framsteg och trots att det knappt gått två veckor sedan dietstarten så börjar jag se lite framsteg framförallt i min dubbelbiceps framifrån.

dubbelbiceps 18_2

Lite fler konturer kring själva biceps börjar träda fram samtidigt som detaljer på underarmarna börjar komma och till mig stora förvåning så kunde jag skymta mina Serratus otroligt nog, dessa syns dock inte på bilden då de täcks att mitt linne, de sitter ungefär där svarta kanten på linnet vid slutet av mina armhålor är.

Någon morgonvikt under veckans lopp har jag än så länge inte tagit eftersom jag gått upp så pass tidigt och för att få en rättvis jämförelse på morgonvikten så bör alla toalettbehov vara utförda vilket jag inte gjort innan frukost än så länge under veckan, det kanske till och med är bättre att spara det till lördag som är min referensdag där jag mäter mina framsteg under veckans lopp.

Dock så har kvällsvikten legat på ungefär detsamma när jag druckit mitt Kasein på cirka 90,4kg och då får man ha i åtanke att jag stoppat i mig ganska precis 1,2kg föda under dagen (800g köttfärs och 400g kokt ris), sen en del vätska jag druckit under träningen också såklart. Spontan gissning är att vikten ligger kring 88,4kg men det får visa sig på lördag, så länge formen blir bättre så kvittar vågen för stunden.

Nu blir det sömn och klockan är ställd på 04:00, time to hit the hamsterhjul two more days!

Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s