Det magiska hjälpmedlet

Sitter för närvarande i skolan och väntar på att ta bussen till tågstation om 50 minuter ungefär, blev en halvdag idag vilket också innebär att jag kommer hem två timmar tidigare och har mer spelutrymme för träningen, vilket kommer behövas ikväll eftersom jag skall träna rygg som tar sin lilla tid.

Jag får ofta frågan om hur jag får mitt liv med matlådor, pendling, skola och arbete att gå ihop när jag spenderar på pass lite tid hemma, självklart så är inte jag mer människa än någon annan och det är väldigt mycket planering som krävs för att min vardag skall funka, fallerar en punk så kan hela dagen bli förstörd.

sixpackbag

Min största hjälp i vardagen när jag går i skolan i Sundsvall, bor i Gävle och pendlar totalt cirka fem timmar per dag är min något udda väska faktiskt, närmare bestämt en specialversion av den välkända kylväskan från 6-Pack Fitness.

Det som gör min väska annorlunda än originalet är att det är en matlådeförvaring med över åtta timmars kylning som de har kombinerat med en datorväska, jag har alltså plats för fyra matlådor i min väska i ena facket medans jag på andra sidan av väskan kan förvara min dator, skolböcker, anteckningsblock etc. På ovandelen sitter ett ytterligare förvaringsutrymme för exempelvis datorladdare, kanske extra tröja eller dylikt. Utan denna väska så skulle inte mitt liv fungera överhuvudtaget och jag är djupt tacksam för att jag fick den i present när jag fyllde 22 år av mina föräldrar, tack vare denna så har jag kunnat hålla min kost och fått färsk och kyld mat när jag som mest behöver det, utan att behöva ytterligare en väska för skolmaterialet.

Sugen på att skaffa en egen? Den finner ni HÄR

Nu är det bara att ladda batterierna för kvällens träning och idag kommer jag göra det genom att lyssna på Tyngre Radio på tåget där vår käre gymägare Anders T Bergström medverkar som gäst!

På återseende!

En reaktion på ”Det magiska hjälpmedlet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s