Nytt träningsschema

Två dagar av veckan är avverkade vilket nu även innebär att det är två dagar in på nya träningsschemat som jag fick i handen i söndags från coach, ett rätt annorlunda upplägg av vad jag är vad vid men det är ju också det som är det fina i att få träningsupplägg av andra personer, man lär sig nya saker och kan på så vis bidra till sin egen utveckling.

quadriceps diet

Inledde veckan med första passet som var ett benpass men istället från det vanliga upplägget så kör jag nu två benpass i veckan med det ena med fokus på Quadriceps som är lårens framsida, lite Gluteus också för att toppa passet, med andra ord så körde jag inga övningar för lårens baksida utan dessa väntar mig på fredag.

matselfie

Träningsvärken i morse satt lite annorlunda än tidigare just pågrund av avsaknaden av värken i baksidan men det kändes skönt att kunna ge järnet på framsidan istället så det är något jag varmt kan rekommendera om ni tycker att du snabbt blir trött när du tränar ben, energin har hållt i sig rätt hyfsat nu trots att jag ligger på kaloriunderskott.

Idag blev det ett bröstpass med inslag av triceps och en hård avslutning med ett gäng vadpressar med kort vila, även när det är diet så är det viktigt att nöta sina svagheter och just vaderna är en typisk sådan för min egen del, det beror till viss del på att jag har väldigt lätt för att bygga lår och svårare för vaderna och därför blir det en udda kontrast mellan dessa vilket det är vilket jag känner är ett prio att fixa till.

vadpump

Pumpen låg i rätt bra och risken för såkallade fällknivsvader i morgonbitti känns rätt hög, får hoppas på att jag klarar av att cykla till tåget iallafall, haha. Nu blir det Sundsvall resten av veckan och sedan blir det jobb i helgen och en första formcheck på Fyshuset på lördag sedan dietens start för att se hur utvecklingen gått.

Men nu för stunden blir det lite Kasein och en god natts sömn!

Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s