Pumpen återupplivad

Det blir ett väldigt sent inlägg nu eftersom jag och sambon varit över till hennes föräldrar över kvällen på lite sällskapsspel och dylikt. Jag skrev ju igår om att alla pass inte går till historien samt att just det passet var troligtvis årets sämsta, idag kände jag mig betydligt piggare och passet flöt på ovanligt bra trots att jag inte riktigt vant mig vid kaloriunderskottet.

cable cross

Eftersom lite sjukdom har förskjutit två stycken träningspass så har jag en del att ta igen under veckans gång, idag körde jag igenom bröstet med fokus på kontakt och därför inga supertunga vikter, enklast beskrivet att jag gjorde fler repetitioner och satsade på att få in så mycket blod som möjligt i de små tuttarna, och idag kändes det riktigt bra.

Vad gjorde jag annorlunda gentemot igår?

Egentligen inget speciellt. Jag hade samma förutsättningar näringsmässigt och sömnmässigt, dock så gjorde jag en sak annorlunda som i uppladdningen inför passet. Vanligtvis så dricker jag nu under dieten en dos aminosyror innan passet samt en dos efter, idag gjorde jag det draget att jag adderade en dos av Body Science 3-PH-CM Kreatin till aminon innan passet vilket verkligen kändes av, bättre tryck, explosivitetet ökade och ett pass som kanske var dömt att misslyckas gick förvånansvärt bra.

Just det här kreatinet skiljer sig från mängden i egenskapen av att det är ett trippelbuffrat kreatin som inte kräver någon uppladdningsfas på 5 dagar som ett vanligt monohydrat behöver, dessutom så binder man inte en massa onödig vätska som det klassiska monohydratet är känt för att göra.

Nu börjar det dra ihop sig för sömn! I morgon väntar alla hjärtans dag och då har jag dessutom fått dispens på ett cheatmeal av min coach, sen blir det bio!

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s