Första invägningen – Veckans Resultat

Idag har vi Alla Hjärtans Dag, en lördag denna gång och jag har fått dispens på en avvikelse från kostsschemat, därav att jag gjorde helgens invägning idag istället för i morgon, eftersom att morgondagens vikt kan vara lite missvisande sett till att jag kommer äta lite annat än det som står på schemat.matdietVikten jag började dieten på var 90,5kg och nu i morse så visade vågen 89,3kg vilket då genererat en viktnedgång på 1,2kg under veckans gång, en rätt normal siffra under första veckan av diet då lite vätska dessutom brukar släppa.

Igår blev vi överbjudna till mina svärföräldrar på middag och trevligheter, dessvärre så fick jag vara det svarta fåret som åt min egen mat medans de andra glatt åt en mindre skaldjursbuffé med västerbottenpaj och andra godsaker, tur att de har förståelse för min diet faktiskt, ser ju lite oförskämt ut annars att ha med sig egen mat, haha. Lyckades hålla mig ifrån pajen hursomhelst, min stora svaghet!

Idag så blir det ett besök på nyöppnade restaurangen Nästet här i Gävle och därefter Fifty Shades of Grey på bio, känns som att det kan bli en trivsam lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s