Diet: Dag 1

Kvällen är kommen, dagens jobb är klart, sista matlådan snart i magen och kroppen är sopslut, det är såhär det skall kännas har jag hört. Första dagen på diet är snart avklarad och det har gått förvånansvärt bra, trots att man längtat till nästa mål mat när man väl tryckt i sig ett så tycker jag inte att det varit superjobbigt, vi får helt enkelt se hur kroppen svarar nu.

piller

Tänkte ta tillfälle i akt att presentera två av tillskotten också som jag använder specifikt under diet som jag varmt kan rekommendera till allmänheten, dessa två är vitamintillskott där den ena innehåller ett antal olika vitaminer och den andra bara innehåller rent vitamin D, varför jag tar dessa är av den enkla orsaken att det är lätt att dra på sig förkylningar och dylikt när man ligger på kaloriunderskott och man ofta inte får i sig alla vitaminer man behöver genom den vanliga maten.

Så varför ett specifikt D-vitamintillskott? JO! Vi bor i ett iskallt IKEAland och tyvärr så har vi väldigt dåligt med sol under vinterhalvåret som annars förser oss med den dosen D-vitamin som kroppen behöver, därför så tar jag en tablett med just denna på morgonen tillsammans med multivitaminen och min frukost just för att jag mår bättre och känner mig piggare, slipper lite av höst/vinterdepressionen, haha.

Båda dessa tillskott finns på MM Sports.

D-Vitamin hittar du HÄR

Daily One Multivitamin hittar du HÄR

lådda

Maten har idag sett ut såhär, 200g nötfärs, 50g okokt ris (blir 100g kokt) samt lite babyspenat, tre stycken lådor av denna sort har ätits i skrivande stund och när inlägget i klart skall jag äta min fjärde, med andra ord har jag idag ätit:

60g Havregryn

60g Whey Protein

800g nötfärs (när sista lådan är förtärd)

200g ris (när sista lådan är förtärd)

30g Kasein (Innan läggdags)

Tycker kosten gått bra än sålänge och vi får se vad vågen säger på söndag.

Nu blir det mat! Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s