Sista pannkaksbrunchen.

Igår sade jag farväl till pizzan och idag börjar jag sakta men säkert att ställa om mig för tävlingsdieten på måndag. Dagen i ära så vill jag inte vara på tok för strikt på kosten men samtidigt inte plöja en stor mängd kalorier så jag fick för mig att damma av burken med pannkaksmix och äta min sista pannkaksbrunch innan sommaren.

proteinpannkakor bs

Tyvärr kommer inte denna fantastiska produkt att få plats i min kaloribudget under våren men för er övriga som vill komma i sommarform och inte behöver vara dödsstrikta på minsta lilla kalori så kan jag varmt rekommendera Body Science Proteinpannkaksmix! Man blandar 1,5 DL pulver med 2,5 DL vatten och häller ned i pannan bara, bra innehåll och ett bra frukostalternativ för gottegrisen som inte gillar gröt.

proteinpannkaks

(Det gröna på pannkakorna är Kombuchaetiketten som reflekteras i sirapen bara 😉 )

Jag gjorde en liten variant på denna idag genom att jag tog 1,5 DL pulver och hade i 1 DL av Body Science Casein med Double Chocolate Almond smak samt ett ägg och fick genom den blandningen ett högre proteinintag samt en väldigt god chokladsmak på pannkakorna, toppade dessutom med lite Walden Farms sirap med chokladsmak, just den sirapen och samtliga av deras såser är kalorifria och kan ätas med gott samvete!

Sugen på att prova? Produkterna finner du på MM Sports och länkarna nedan.

HÄR hittar du pannkaksmixen.

HÄR hittar du chokladproteinet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s