Sista pizzan är tagen!

Av rubriken att avläsa så låter det som att jag som en överviktig person som precis bestämt sig för att gå ner i vikt, det är faktiskt inte helt tokigt beskrivet, med viss modifikation såklart.

image

Jag har med bravur lyckats hålla min vikt på 90kg intakt sedan december vilket kan vara lite av en utmaning när man är rätt kort som jag på mina ynka 175cm, en hel del kalorier behövs och kan ju medge att allt inte varit kyckling och ris utan en och annan pizza eller hamburgare har slunkit ner, något som det blir ändring på nästa vecka då jag inleder min diet till Tammerpokalen i sommar.

Idag var jag på studiebesök på Folksam i Sundsvall för 3:e dagen i rad och passande till denna sista vecka av min byggarperiod så bjöds det på pizzabuffé, den sista fram till Juli!

Kostschemat från coach kommer i helgen är dunderladdad att slå igång och komma i min livs form och förhoppningsvis sätta en pallplats på Tammerpokalen i slutändan, alla resor måste ha ett mål, annars försvinner lite av ändamålet. Under våren kommer ni här på bloggen kunna följa min resa fram till scenen och jag kommer slänga in en del tips för allmänheten också som en extra hjälp för er att fixa er egen sommarform, för ni har väl börjat?

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s