Team MM Sports!

Året han minsann börjat fantastiskt bra, först och främst så fixade jag omtentan i skolan som man suttit och oroat sig för under hela julen, jag har börjat finna harmoni och symmetri i min fysik efter att ha jobbat på svagheter under hela hösten men inte minst så blev det klart här i veckan att jag blir en av atleterna i Team MM Sports!

teammm

Jag har sedan 1 år tillbaka haft ett samarbete med MM Sports men i och med detta så kommer jag dessutom få den stora äran att tävla för dem under 2015, ett förtroende jag tackar ödmjukast för, det vanligaste när man väl börjar tävla inom bodybuilding/fitness är att man ofta får tävla för sitt gym eller dylikt men att redan från första året få möjligheten att tävla för en av Sveriges största leverantörer av kosttillskott känns oerhört stort.

Inom nån vecka så kommer mina teamkläder att dyka upp på posten och jag kan knappt bärga mig till dess, jag vill bara hoppa i dom nu, löjligt snygga kan jag lova, dock så kom det hem ett paket med grejer inför dieten på posten här i veckan också.

dietstack

Lite påfyllning av diverse tillskott som jag alltid använder samt en del saker som skall användas specifikt för dieten med start här i Februari, jag kommer ta mig tiden att gå igenom dessa för er vid ett senare tillfälle eftersom det känns rätt grötigt att ta allt i ett och samma inlägg.

Nu under eftermiddagen så väntar ett benpass och matlagning för kommande veckas matlådor, planeringen är bland det viktigaste som finns, speciellt när man är hemma kring 3 timmar av sin vakna tid i veckorna.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s